Voor de echte kano en wandelfanaten hebben we het bootcampweekend. Voor dit weekend is enige kano-ervaring een vereiste. Je hoeft geen super kanoer te zijn, maar moet minstens een keer in een kano gevaren hebben. Dit om een beetje te weten hoe een kano kan reageren als je in en uit stapt. Ook is het een vereiste dat je kunt zwemmen.

Op vrijdagavond aankomst op de camping. Eigen tent mee en tijd om je tent op te zetten. Rond 20 uur kop koffie of thee en uitleg van het programma. Voor de liefhebbers volgt er dan nog een avondwandeling van ongeveer anderhalf uur.

Dan……de zaterdag !!! Een enorme uitdaging voor jullie. We gaan een kanotocht maken op de Ruiten Aa en op het Ruiten AaKanaal. De totale tocht is ruim 13 kilometer, waarvan we het grootste deel op de Ruiten Aa zullen varen. De Ruiten Aa is een schitterend riviertje dat kronkelt door het Westerwoldse landschap. Maar….de Ruiten Aa begint hoger dan hij eindigt. Dat betekent dat we niet aan een stuk door kunnen kanoën, maar op zo'n zes plekken uit de kano moeten. De kano aan land trekken en langs het water een stukje met kano moeten "klunen" om even verder weer het water op te gaan. Onderweg, aan de waterkant vinden we wel een plekje om te picknicken.

Met deze tocht is de zaterdag wel gevuld. Vervoer terug naar de camping wordt verzorgd. Gasten die met hun hond komen dienen er wel rekening mee te houden dat het een dagtocht is. Dat betekent dat de hond een aantal uren in de kano zit. Natuurlijk gaan we er regelmatig uit (dat kan immers niet anders) en houden we tussendoor een lekkere picknick waar de hond ook even kan bewegen. 's Avonds schuif je aan in het restaurant van de camping voor het diner. Op zondag worden de spieren die tijdens het kanovaren niet te veel gebruikt zijn, aan het werk gezet. Na het ontbijt een stevige fitmethond training (oefeningen zijn natuurlijk ook te doen zonder hond). Na deze training een kleine pauze met een kop koffie/thee waarna we het programma vervolgen met een GPS wandeltocht, voorzien van allerlei opdrachten voor baas en hond. Zo rond een uur of vier sluiten we het weekend af. Bij het eindpunt een gezamenlijk drankje als afsluiter van dit sportieve weekend.

Prijs: 125 euro per persoon.

Inclusief:
- 2 keer overnachting in eigen tent (Dazzlingdinky heeft eventueel tentjes te huur)
- 2 keer ontbijt
- 2 keer lunch
- Koffie/thee/sap
- 1 keer diner (inclusief 1 consumptie)
- Kanotocht onder begeleiding
- Uitleg en gebruik GPS
- activiteiten onder leiding van een instructeur


Minimaal 4 deelnemers / Maximaal 6 deelnemers

Dit weekend is ook als groep te boeken op een datum naar voorkeur (vanaf 1 persoon, vraag hiervoor een offerte aan.

Indien beschikbaar is tegen meerprijs overnachting in een accomodatie mogelijk. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.