Al op jonge leeftijd was ik bezig met het organiseren van allerlei spelletjes, uitstapjes en activiteiten voor vriendjes en vriendinnetjes. Als tienjarig meisje had ik mijn eigen heuse pretpark op de zolder van mijn ouderlijk huis gebouwd. Alle vriendjes en vriendinnetjes mochten tegen betaling van 5 cent mijn pretpark bezoeken.
Naast dit spel in het pretpark was de buitenlucht mijn domein. Al jong struinde ik op mijn paard de bossen af, op zoek naar 'spannende avonturen'. Met vriendinnen trok ik de bossen in, bouwde hutten, ging met zelfgemaakte vlotten de bosbeek over en sprong met touwen de hoogste bomen uit.
Na het behalen van mijn onderwijsakte werden al deze buitensport activiteiten wat serieuzer en organiseerde ik diverse werkweken voor de schooljeugd. Het verzinnen van steeds maar weer nieuwe spelletjes werd een leuke uitdaging en het plezier was des te groter als er deze opzet weer was geslaagd. Toen ik na mijn onderwijsloopbaan naar het mooie Westerwolde verhuisde en een aantal meters grond ter beschikking kreeg, werd mijn hondenroedel ook wat uitgebreid zodat ik ook daar meer wandelingen meer kon doen. Al snel organiseerde ik in dit mooie Westerwolde wandelingen voor baas en hond. Dazzlingdinky was een feit. Vandaag de dag is Dazzlingdinky uitgegroeid tot een activiteitencentrum die sportieve dagen en weekenden organiseert in de buitenlucht. Voor mensen met hond en voor mensen zonder hond.