Een weekend vol met sport en spel! Wandelen, kanovaren en een GPS tocht.

Altijd al eens in een kano willen stappen met je hond? Tijdens dit Grunnegs peddelweekend krijg je de kans om het eens te proberen.
Rondom Bourtange liggen een paar schitterende wateren waar we een prachtige kanotocht kunnen houden. Uw hond mag mee de kano in.

Hoe ziet dit weekend eruit?
Op vrijdagavond komt u aan op de locatie. Na uw bivak te hebben ingericht en kennis te hebben gemaakt met de andere gasten is er een korte avondwandeling. Deze avondwandeling zal grotendeels aangelijnd zijn, waar mogelijk kunnen de honden even los.

Op zaterdag wordt er eerst gezamenlijk ontbeten. Op de camping krijgt u een GPS instructie, waarna we per auto vertrekken naar het wandelstartpunt.Daar gaat u met GPS op stap voor de GPS puzzelspeurtocht, met tussendoor activiteiten en spelletjes voor uw hond.Als deze tocht goed verloopt komt u uit op het kanovertrekpunt. Daar wacht u eerst een lunch en een kano-instructie. Daarna helpen we u en uw hond de kano in waarna u zelf, of onder begeleiding van de instructeur kunt gaan kanoŽnNa ongeveer 2 uur varen bent u weer terug bij het opstappunt. Na het kanoŽn lopen we gezamenlijk weer terug naar de autoís Bij terugkomst op de locatie is er altijd nog even tijd om uit te puffen alvorens u aanschuift voor de warme maaltijd.

Zondag gaan we gezamenlijk ontbijten en daarna de tenten weer inpakken. Vervolgens gaan we op pad naar het wandelpunt waar we na een korte instructie met route en GPS op pad gaan. Onderweg zult u weerleuke opdrachten voor u en uw hond tegenkomen. Halverwege de tocht stoppen we voor een picknick-lunch. Zo tussen 14.00 uur en 16.00 uur komen we aan op het eindpunt. Hier is er altijd nog even gelegenheid om op eigen kosten een kop thee of koffie te nuttigen en het weekend nog even te laten bezinken. Daarna komt er een einde aan uw actieve weekend en nemen we afscheid van elkaar.Prijs: 100 euro per persoon.
Inlcusief:
- 2 keer overnachting in eigen tent (Dazzlingdinky heeft eventueel tentjes te huur)
- 2 keer ontbijt
- 2 keer lunch
- Koffie/thee/sap
- 1 keer diner
- Kanotocht onder leiding van een instructeur
- activiteiten onder leiding van een instructeur

Het is ook mogelijk om op zaterdagochtend aan te komen, u krijgt dan 10% korting op de prijs.Het is mogelijk om deze activiteit individueel of met een eigen groep te boeken op een door u uitgekozen datum.

Indien beschikbaar is tegen meerprijs overnachting in een accomodatie mogelijk.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.